Over ons

Een ambtelijk secretaris

De medezeggenschap regelen – laat dat maar aan ons over

Waar anderen op zondagochtend de Volkskrant of Het Parool lezen, pluizen wij 12 nieuwsbrieven van OR-organisaties uit. In de app-groep met ambtelijk secretarissen vragen we wie meegaat naar een intervisiebijeenkomst of training over de nieuwste wet- en regelgeving. En dan schrijven we ons gelijk in: het kan maar gedaan zijn.

Geen zorgen over vrije tijd hoor, het kost ons hooguit een uurtje. Daarna is het tijd om te golfen, tennissen of padellen. Of te wandelen. Of iets anders leuks te doen met vrienden of onze gezinnen.

Wij ondersteunen, adviseren, begeleiden en coachen

De ondernemingsraad. De centrale medezeggenschapsraad. En de bestuurder, de directie, HR, de vakbond of de toezichthouder.

Om dat goed te doen, houden we onze kennis over medezeggenschap, de wetten en de regels actueel. Zo tillen we de medezeggenschap van kleine (vanaf 50 medewerkers) tot middelgrote (een paar 100 medewerkers) organisaties naar een hoger niveau.

Flexibel

Soms staan we aan de zijlijn, soms sturen we

En altijd zijn we flexibel. Dat komt doordat we werken met een vaste basis en een flexibele schil.

Een vaste basis? Ja, dat zijn eigenaar Martijn Scholte en communicatiemedewerker Amerik de Best.

Martijn specialiseerde zich in de medezeggenschap en begon in 2020 voor zichzelf. Vanuit HET Ambtelijk Secretariaat werkt hij als ambtelijk secretaris en adviseur in verschillende sectoren: van de levensmiddelenindustrie tot het onderwijs, en van de semioverheid tot de gezondheidszorg.

Een flexibele schil? Daar zorgen we voor met ons grote netwerk.

Tevreden klanten

Wat anderen zeggen